Šta misle klijenti

dr Rodoljub Ristić

osnivač


Saradnja koju imamo sa Knjigovodstvenom agencijom ’Došen’ je više-decenijska i više-generacijska. Sarađujemo punih 30 godina, što dovoljno govori o odnosu poverenja koji postoji izmešu naših kuća i kvalitetu usluga i saradnika Agencije. U međuvremenu su stasale nove generacije, koje nastavljaju tu uspešnu saradnju i dalje je razvijaju.

dr Ana Tešić

osnivačica


Od samog početka saradnje sa Knjigovodstvom Došen sam zadovoljna načinom saradnje, uslugama i saradnicima. Želim maksimalno da se posvetim svom poslu, kvalitetu usluga koje pružam svojim klijentima i stručnom usavršavanju, a da bih to uspela želim što manje da razmišljam o administrativnim i knjigovodstvenim aspektima rada ordinacije. Uslugu koju dobijam iz Knjigovodstva Došen je upravo to što tražim – sveukupni servis mog poslovanja. Dobro je znati da uvek postoji neko na koga mogu da se oslonim da posao završi brzo i kvalitetno

Milan Ilić

osnivač


Sa Knjigovodstvenom agencijom ’Došen’ sarađujem od 2013. godine i potpuno sam zadovoljan profesionalnim pristupom i posvećenošću njihovih saradnika. Uvek mogu da očekujem pravovremenu reakciju, pravu informaciju i potpuno zaokružen ciklus posla. S obzirom da radim sa nekim od najpoznatijih sportista i javnih ličnosti, znači mi da svoju pažnju posvetim kvalitetu svoje usluge, dok se u vezi svih ostalih astvari u vezi poslovanja, sa puno poverenja oslanjam na Knjigovodstvo ’Došen’.

Đura Miščević

predsednik


Osim toga što sam dugogodišnji zadovoljni klijent Knjigovodstvene agencije ’Došen’, naglašavam i drugu veoma bitnu osobinu osnivača i direktora agencije – spremnost da se našem Društvu pomogne u svakom trenutku i na svaki mogući način, pružanjem pravnih, poreskih, poslovnih i organizacionih saveta. Agencija ’Došen’ je u rad Društva uključena od samog osnivanja 1995. godine, i mogu reći da je značajno doprinela našem strukovnom organizovanju i pozicioniranju struke.

Dušica Pantelić

direktorka


Tokom svih 14 godina saradnje, Knjogovodstvo ’Došen’ uspešno uspeva da prati razvoj mog poslovanja i kvalitetom usluge koju pruža iznova pokazuje da zaslužuje apsolutno poverenje mene i mog tima.

Đorđe Samardžija

osnivač i direktor


GSE pruža usluge podrške avio-kompanijama i operaterima vazduhoplova kako bi se oni usaglasili sa zahtevima evropskog sistema trgovanja emisija ugljen-dioksida. Naši klijenti su locirani od Emirata do Amerike. Kako bi mogli da se fokusiramo na naš posao neophodan nam je pouzdan knjigovođa. Profesionalci iz Agencije Došen su svojim predanim radom stekli naše veliko poštovanje i poverenje. Osim knjigovodstva, uvek su spremni da podele i savete koji su nam pomogli da optimizujemo naše poslovanje.